Sorry,

op dit moment heb jij nog geen toegang tot de academy.
Lees hieronder meer informatie en meld je aan.

Word lid van de Digitaalspeciaal Online Academy

Krijg 1 schooljaar lang toegang tot online trainingen en masterclasses over ICT tools en apps die passend zijn bij de leerlingen met een extra taalbehoefte.

masterclasses en online trainingen

Maandelijks  nieuwe aanvullingen

Downloads, eBooks, videolessen, infographics en live coaching

Online training Book Creator in de klas

8 modules met videolessen, downloads en maandelijkse online coaching. Je leert hoe je een bibliotheek voor je leerlingen opent waarin je samen aan de slag gaat en op een creatieve manier taalvorm en taalgebruik gaat oefenen.

Masterclass spelen met mindmaps

Ik vertel je het hoe en waarom rondom mindmaps. Ik deel werkvormen en geef tips spelvormen aan mindmaps te koppelen

(Nog even geduld)

Online training Canva for Education

Videolessen en handleiding voor creatief lesgeven met posters, werkbladen, posters, flyers en nog veel meer voor jouw en je leerlingen.(Nog even geduld)

Masterclass Omnidu en woordenschat

Uitgebreid eBook en videolessen om deze app in te zetten in de klas en bij individuele begeleiding (op afstand).

(Nog even geduld)

Masterclass ..........?????

Er zullen steeds nieuwe aanvullingen komen in de academy

(Nog even geduld)

Masterclass Bitsboard voor taal

Uitgebreid eBook en videolessen om deze app in te zetten in de klas en bij individuele begeleiding (op afstand).

Masterclass Kahoot

Uitgebreid eBook en videolessen om deze quizapp in te zetten voor preteaching, ophalen van voorkennis en/of toetsinstrument.

(Nog even geduld)

Masterclass woordenschat en apps

Videolessen, tips en downloads om woordenschatonderwijs te ondersteunen met apps.

(Nog even geduld)

Masterclass Verhalen vertellen met apps

Videolessen, tips en downloads om taalgebruik en verhalen vertellen te ondersteunen met apps.

(Nog even geduld)

Leren door doen

Vanuit jouw eigen huis, op de bank of gewoon op een zelf gekozen moment volg jij de lessen en pas je dingen toe in jouw praktijk.

Maandelijks is er een Q&A sessie waar je al jouw vragen beantwoord kunt krijgen.

Veelgestelde vragen

Misschien staat jouw vraag hierbij? Stuur mij anders een bericht.

Wat houdt het precies in?

De Digitaalspeciaal Online Academy is plek waar ik docenten of begeleiders (zoals jij!) help om het gevoel van overbelasting met allerlei apps en tools  te verminderen en de focus te vergroten, zodat je de hectiek van het moment kunt dempen en op een moment dat het jou uitkomt in een  ICT-onderwerp van jouw keuze kunt duiken!

Hoe doe ik mee?

Als er één ding is dat ik heb geleerd na 32 jaar voor de klas te staan in het speciaal onderwijs, is dat gemiste deadlines, lange takenlijsten, live-studiedagen  op verkeerde momenten en wekelijkse deelname aan cursussen moeilijk zijn voor iedereen.

Je hebt het druk en ik wil het je dit schooljaar zo gemakkelijk mogelijk maken om ICT-tools en apps passend te gebruiken voor jouw leerlingen.

Je volgt alle online trainingen en masterclasses op jouw eigen momewnt en in jouw eigen tempo.

Is dit geschikt voor mij?

Een lidmaatschap in de Online Academy geeft je elke keer weer  toegang tot nieuwe ideeën, strategieën en spotlight-tools om ICT implementatie dit schooljaar gemakkelijker te maken! Voor iedere leeftijdscategorie en binnen elke setting waarin jij leerlingen begeleidt.

Krijg ik ook persoonlijk advies?

Er zitten inmiddels al meer dan 20 collega’s in de Academy!  Er is iedere maand een live coachingsessie gepland voor alle academy leden.  Tijdens die sessies gaan we dieper in op specifieke onderwerpen.
Om de live online coaching zo persoonlijk mogelijk te maken maak ik de ledengroep bewust niet te groot. Zo kan ik tijdens onze maandelijkse live coaching-sessies aansluiten bij ieders persoonlijke leervragen.

Kost het veel tijd?

Zolang je lid bent van de Digitaalspeciaal Online Academy , heb je toegang tot alle inhoud die wordt uitgebracht en kun je op elk moment binnenkomen. Er is geen huiswerk en geen live deelname vereist. Ik geef je bronnen (Masterclasses en online trainingen) en ondersteuning (Video Q&A) die je op elk moment kunt bekijken, beluisteren en lezen!

Hoelang ben ik lid en Kan ik stoppen op ieder moment?

Je bent na binnenkomst het hele schooljaar lid van de Online Academy.
Als je besluit dat het lidmaatschap niets voor jou is, kun je de inhoud downloaden waarvoor je hebt betaald, zodat je er later altijd toegang toe hebt, zelfs als je besluit te annuleren.

 

Gratis webinar

Volg het gratis webinar Book Creator in de klas voor inspiratie en een eerste blik op de mogelijkheden van deze veelzijdige tool.

Podcast TOS en de digitale wereld

In deze podcast neem ik je mee op reis langs ervaringsverhalen rondom TOS en de vele mogelijkheden van de digitale wereld voor de leerlingen met extra taalbehoefte.

Klaar om te starten?

Neem contact op of creëer meteen een account